Poliklinika Azabagić je osnovana 1996. godine u Tuzli, Bosna i Hercegovina, osnivač je rahmetli prim. dr Alija Azabagić, specijalista maksilofacijalne i oralne hirurgije.
+387 35 257 234
Sub - Ned: Ne radimo

Stručni tim

Početna  /  Stručni tim

Amir Azabagić, direktor

Dr. Amir Azabagić rođen je 1975. godine u Tuzli. Tu je završio osnovnu školu Braća Ribar (Novi grad) i srednju Medicinsku školu. Upisuje Medicinski fakultet u Tuzli a nakon treće godine se prebacuje na Stomatološki fakultet u Sarajevu koji i završava te stiče zvanje doktora stomatologije. Trenutno obavlja funkciju direktora Z.U.Poliklinike Azabagić. Pored profesionalnog rada volonterski je predsjednik upravnog odbora Fondacije tuzlanske zajednice.

Naš stručni tim

Stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, personaliziranim pristupom i neospornim znanjem.

Poliklinika Azabagić svoj zdravstveni renome duguje svojem medicinskom osoblju. Specijalistička znanja, potvrđeni rezultati i istinski timski rad liječnika, od kojih su polovica profesori, doktori znanosti, magistri znanosti i primarijusi, pokretačka su snaga Poliklinike Azabagić. Pokrivamo gotovo sve specijalnosti današnje medicine. Kontinuirano ulažemo u dodatne edukacije, a naš tim liječnika je u svakodnevnoj međusobnoj komunikaciji s ciljem pružanja najbolje potrebne usluge.

Specijalista radiološke dijagnostike
Diplomirani inžinjer medicinske radiologije
Diplomirani inžinjer medicinske radiologije

Trebate pomoć pri pronalasku doktora?

Dobijte korisne informacije o tome šta vam je važno kada birate npr. pedijatra za svoju djecu.