Poliklinika Azabagić je osnovana 1996. godine u Tuzli, Bosna i Hercegovina, osnivač je rahmetli prim. dr Alija Azabagić, specijalista maksilofacijalne i oralne hirurgije.
+387 35 257 234
Sub - Ned: Ne radimo

O nama

Početna  /  O nama

O nama

Poliklinika Azabagić osnovana je 1996. godine u Tuzli, a njen osnivač je rahmetli prim. dr Alija Azabagić, specijalista maksilofacijalne i oralne hirurgije.
Renomirana smo zdravstvena ustanova, opremljena i ekipirana kako bi pokrila većinu potreba naših pacijenata. Redovito ulažemo u stručno usavršavanje medicinskog osoblja u zemiji i inozemstvu, a naši liječnici i medicinske sestre sudjeluju i kao predavači na domaćim međunarodnim stručnim skupovima.

Kako bi pratili najnovije trendove u zdravstvu stalno ulažemo u tehnološki najnaprednije medicinske uređaje te istovremeno u stručno usavršavanje naših stručnjaka.

Dr. Amir Azabagić
Direktor

Naša vizija

Biti uzor privatne prakse u Bosni i Hercegovini i prvi odabir klijenata za vrhunske zdravstvene usluge dijagnostike, terapije i rehabilitacije.

Naša misija

Svakom pacijentu Poliklinike Azabagić pružamo cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda. Timom vrhunskih specijalista i savremenom opremom osiguravamo najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje, čime opravdavamo povjerenje postojećih korisnika i stičemo nove. Sistematskim pregledima naglašavamo važnost prevencije, a edukacijom pacijenata pomažemo u usvajanju zdravih životnih navika.
26
Godina postojanja

Iskustvo i znanje

Pokrivamo gotovo sve specijalnosti današnje medicine – interna medicina, kardiologija, radiologija, dermatologija, urologija, neurologija, mala kirurgija, pulmologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ginekologija, otorinolaringologija, oftalmologija, nuklearna medicina, ortopedija, biokemijsko-hematološki laboratorij, psihologija te endokrinologija.

Lični pristup

Osiguravamo Vam osobni kontakt s doktorom– specijalistom, individualno vođenje kroz dogovoreni program te izbor doktora po želji. Na Vaš telefonski poziv javit će se stručno osposobljena osoba koja će Vam dati precizne informacije i omogućiti Vam obavljanje svih traženih pretraga, u terminu kada Vam odgovara.

Savremena oprema

Pratimo najnovija dostignuća i koristimo najsavremenije aparate koji omogućavaju brzu i kvalitetnu dijagnostiku te rehabilitaciju. Dijagnosticirane zdravstvene rizike i određene dijagnoze tretiramo u skladu s najvišim zahtjevima i standardima medicinske struke. Osobitost i prednost naše Poliklinike leži u povezanosti dijagnostike i medicinskih programa.

Diplomirani inžinjer medicinske radiologije
Specijalista radiološke dijagnostike
Izuzetno kvalitetna usluga sa osobljem koje je više nego profesionalno i stručno bez dugih čekanja uz veoma povoljne cijene,
Zoran Mladenović
Profesionalno i ljubazno osoblje. Poseban profesionalizam D.Amira Azabagića sa stomatologije. Sve pohvale.
Jasmin Ramić
Sve pohvale.
Sead Iljazović
Vrlo profesionalno i ljubazno osoblje. Pretraga je izvršena kada je naručena. Sve pohvale.
Jasmin Nuhanović
Izuzetno kvalitetna usluga sa osobljem koje je više nego profesionalno i stručno bez dugih čekanja uz veoma povoljne cijene
Zoran Mladenović
Sva zasluga za postojanje takve institucije, profesionalizam na visokom nivou. Počevši od izvanrednih sestara koje svoj posao rade s osmijehom na licu uvijek spremnim da odgovore na vaše pitanje i pomoć. Posebno bih želio pohvaliti dr. Seada H. Dizdarevića, specijalista radiologije, pored svog nevjerovatnog znanja i univerzitetske diplome, koja je prepoznata i unutar BiH i šire, on je izuzetan čovjek, koji za vas uvijek ima prave riječi.
Tarik Jahić
Odlična poliklinika – sve pohvale za savremenu opremu, sjajan stručni kadar, konstantnu edukaciju i vrhunski rad kao produkt svega istaknutog. Moja preporuka !
Azur Prnjavorac